ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ
Duration: 100’ Genre: Κωμωδία

Plot

Μετά τη βραβευμένη στη Βενετία ταινία του “Ο Επιφανής πολίτης”, ο Γκαστόν Ντουπράτ, παρουσιάζει μια … αριστουργηματική κωμωδία για την τέχνη της.. απάτης! 

 

Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει  μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα.Οι απόψεις και οι ιδέες τους είναι τόσο αντίθετες, που δημιουργούν συνέχεια μεταξύ τους μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι. Και αυτή η κωμωδία είναι γι’ αυτή τη φιλία και τις συνέπειες της.

 

 

 

Λίγα λόγια από τον σκηνοθέτη για την ταινία

 

«Η ταινία λέει την ιστορία μιας μεγάλης απάτης στον κόσμο της τέχνης παράλληλα με την αφήγηση της ιστορίας μιας ιδιαίτερης φιλίας μεταξύ δυο τελείως διαφορετικών χαρακτήρων. Ο τόνος αυτής της ταινίας ταιριάζει υπέροχα και στους δυο σπουδαίους ηθοποιούς, που προσφέρουν στην ταινία δύο αξέχαστες ερμηνείες. Η ταινία έχει ένταση, δράμα, συγκίνηση αλλά και πολύ χιούμορ. Εκτός από την συναρπαστική ιστορία που συνδέεται με τις απάτες στον κόσμο της τέχνης, η ταινία αντικατοπτρίζει τις αντιφάσεις της καλλιτεχνικής δημιουργίας και τα όρια της.

Η ταινία γυρίστηκε για 8 εβδομάδες στο Μπουένος Άιρες, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο εντυπωσιακό φυσικό τοπίο του Σαν Σαλβαδόρ”.

 

 

Director: ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΤΟΥΠΡΑΤ

Writers: ΑΝΤΡΕ ΝΤΟΥΠΡΑΤ

Actors: ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΦΡΑΝΣΕΓΙΑ, ΛΟΥΙΣ ΜΠΡΑΝΤΟΝΙ, ΡΑΟΥΛ ΑΡΕΒΑΛΟ

TRAILER