2:00

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -Η πολυαναμενόμενη ταινία το φθινόπωρο του 2024 στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21

Με ιδιαίτερη χαρά, η ROSEBUD.21 ανακοινώνει την ελληνική κινηματογραφική διανομή της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ουμπέρτο Παζολίνι, «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (The Return).

Μια συμπαραγωγή Ιταλίας / Ελλάδας / Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, με την HERETIC στην ελληνική πλευρά της παραγωγής.

Η ταινία ήδη ολοκλήρωσε το ελληνικό μέρος των γυρισμάτων της σε Κέρκυρα και Κυλλήνη, και συνεχίζει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στην Ιταλία.

Με ένα εντυπωσιακό, πολυπληθές, διεθνές καστ και με επικεφαλής το θρυλικό ζευγάρι του «Άγγλου Ασθενή» ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ και ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ, η «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2024 από την ROSEBUD.21, μετά τη συμμετοχή της σε κάποιο από τα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μετά από 20 χρόνια απουσίας, ο Οδυσσέας (Ρέιφ Φάινς) ξεβράζεται στις ακτές της Ιθάκης, καταβεβλημένος και αγνώριστος. Ο βασιλιάς επέστρεψε επιτέλους στην πατρίδα του, αλλά πολλά έχουν αλλάξει στο βασίλειό του από τότε που έφυγε για να πολεμήσει στον Τρωικό πόλεμο. Η αγαπημένη του σύζυγος Πηνελόπη, (Ζιλιέτ Μπινός) είναι πλέον φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, κυνηγημένη από τους πολλούς φιλόδοξους μνηστήρες της, υποχρεωμένη να επιλέξει έναν νέο σύζυγο, έναν νέο βασιλιά. Ο γιος τους Τηλέμαχος (Τσάρλι Πλάμερ), ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα, κινδυνεύει από τους μνηστήρες, οι οποίοι τον βλέπουν ως εμπόδιο στο ανελέητο κυνήγι της Πηνελόπης και του θρόνου. Όμως και ο Οδυσσέας έχει αλλάξει. Σημαδεμένος από την εμπειρία του πολέμου, δεν είναι πλέον ο ισχυρός πολεμιστής που θυμάται ο λαός του. Έτσι, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, για να ξαναβρεί τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογένειά του και να κερδίσει πίσω την αγάπη που έχασε.