Με το σύνθημα “Οι ταινίες που αγαπάμε" ξεκινήσαμε τη Rosebud τέλη του 1993. Στα χρόνια που ακολούθησαν παραμείναμε πρωτοπόροι στη διανομή ανεξάρτητων ποιοτικών ταινιών, δημιουργώντας παράλληλα μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Με πάνω από 500 ταινίες, καθιερώσαμε την καλοκαιρινή α΄προβολή, «κάναμε μόδα» τις επανεκδόσεις κλασσικών ταινιών και σίγουρα είμαστε υπερήφανοι που πρωτογνωρίσαμε στο ελληνικό κοινό δημιουργούς επιπέδου όπως: Χάνεκε, Τζεϊλάν, Ταραντίνο, Ανγκ Λη, Καρ Βάι, Ακίν, Αρανόφσκι, Μπόιλ, Λεκόντ, Μπίερ, Οζόν, Γουίντερμποτομ κ.α. Επίσης υποστηρίξαμε το ελληνικό σινεμά και όλες τις γενιές του από τον Αγγελόπουλο και το Δαμιανό μέχρι το Γιάνναρη και το Γκορίτσα χωρίς να ξεχνάμε το φαινόμενο «Αγέλαστος Πέτρα» (ρεκόρ παραμονής σε έναν κινηματογράφο – 17 εβδομάδες στο Δαναό).


Σήμερα, 21 χρόνια μετά, με καινούργια μετοχική σύνθεση, συνεχίζουμε, ως Rosebud.21, να ταξιδεύουμε σε περίπου 20 μεγάλα ή μικρότερα φεστιβάλ κάθε χρόνο, για να είμαστε «κοντά» σε κάθε καινούργιο που συμβαίνει στο παγκόσμιο σινεμά, προκειμένου να το φέρουμε «κοντά» σας.